Ga naar de inhoud
Koffietafel / Brunch Buffet/Chefmenu

Brunch buffet
Diner buffet
Koffietafels
Chefmenu

Rijk gevulde brunch en diner buffets voor elke gelegenheid
Koffietafels
Te bestellen vanaf 10 personen*

Koffietafel I
17,50 per persoon

Kopje tomaten-créme soep
>>>>>>
Krentenwegge uit Twente, minibroodjes, rustiek brood,
huisgebraden rosbief, serranoham, jong belegen kaas, roombrie,
confituren, kletskoppen, musketflikken

 
Koffietafel II
21,50 per persoon

Zoals "Koffietafel I" plus
huzarensalade, kalfskroket en paté


 
Koffietafel "de luxe"
26,50 per persoon
Glaasje Prosecco
>>>>>>
Krentenwegge uit Twente, minibroodjes, croissant, huisgebraden rosbief, jong belegen kaas, confituren, wrap met grookte xalm, gevuld eitje, kalfskroket, mini brownie, kletskoppen, vers fruit, bananencake
>>>>>>
Keuze uit 1 keer koffie, cappuccino, thee of melk



Chefmenu
Te reserveren vanaf 10 personen *

34,50 per persoon

Huisgemaakte soep van het seizoen
OF
Huisgemaakte tomatensoep met bieslook en room

OF
Salade met o.a. gerookte zalm, garnalenspiesje met mojo rojo, rode ui, tomaat en olijven
OF
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, en grana padano

»»»»»

Gegrilde dorade royale filet met notenjus
OF
Tournedos met een saus van rode port- bosuitjes (+ 3.00)
OF
Varkenshaasmedaillons met honing-mosterdsaus
OF
Tagliatelle met roomsaus, kastanje champignons, rode ui, grana padano en salade

»»»»»

Omelette Sibérienne flambé
(met vuurfonteinen geserveerde ijstaart met warme chocolade saus)
Aan tafel geserveerd

Tip!
Het chefmenu is uit te breiden tot 4-gangen voor 39,50 p.p.
Brunch Buffet
Te reserveren vanaf 15 personen *

31,50 per persoon



Krentenwegge uit Twente, minibroodjes, croissant, rustiek brood
Huisgebraden rosbief, serranoham, gerookte zalm
Jong belegen kaas, oude kaas, roombrie
Confituren,
kalfskroket, paté
Rijkelijk opgemaakte h
uzarensalade
Carpaccio met huisgemaakte pesto en Parmezaanse kaas
kip cashew met hoisin, groenten en mie (warm)
kletskoppen, vers fruit, cheescake

Dinerbuffet naar keuze
Te reserveren vanaf 20 personen *

Buffet I
32,50 per persoon

Salades
Rijk opgemaakte huzarensalade
Royaal opgemaakte groene salade
»»»»»
Vis
Gerookte zalm
Curry van garnalen, kokos,
g
roenten en basmati rijst (warm)
Duet van vis uit de oven met verse groenten en bieslooksaus (warm)

»»»»»
Vlees
Huisgebraden rosbief
Saté van scharrel kipfilet met satésaus (warm)
Bourgondische aardappeltjes met ui en spekjes (warm)
»»»»»
Stokbrood met kruidenboter en tomatensalsa

Buffet II
36,50 per persoon
Zoals "Buffet I" inclusief
royaal opgemaakte zalmsalade, paté, carpaccio met huisgemaakte pesto en Parmezaanse kaas


Buffet III
39,50 per persoon
Zoals "Buffet II" inclusief
gambaspiesjes (warm), saté van ossehaaspuntjes op Oosterse wijze (warm), vers fruit

Dessertbuffet
10,75 per persoon
Diverse soorten bavarois, diverse soorten parfaits, verse fruitsalade, soesjes en cheesecake
* Gaarne 24 uur van te voren het juiste aantal gasten/couverts doorgeven, anders zijn wij helaas
genoodzaakt 50% van de couvertprijs in rekening te brengen voor de gemaakte kosten!
Terug naar de inhoud