Ga naar de inhoud
Nieuws

Nieuws
en
Reviews


Nieuws
vanaf 1 januari 2019
Reviews
vanaf 1 september 2019
Vaderdag bij La Fontaine (27 juni 2020)
Een speciale, uitgebreide brunch is samengesteld om Vaderdag te vieren. Lees alles op de website. Reserveren gewenst.

La Fontaine is weer open per 1 juni 2020
Onder strikte Corona voorwaarden mag La Fontaine haar deuren weer openen. U kunt weer genieten van de vele gerechten op de overigens nieuwe kaart, zowel binnen als op het gerenoveerde terras.

Catering door la Fontaine van start gegaan per 20 maart 2020
La Fontaine verzorgt catering aan huis. Op onze website is een bestelformulier ingericht met de heerlijkste luxe broodjes. Voor zakelijk en privé de mogelijkheid om dit binnen Rijswijk te laten bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook. Lees alles op de website.

Tijdelijk gesloten per 13 maart 2020
Vanwege Corona maatregelen is La Fontaine tijdelijk gesloten. Wij gaan de zaak zowel binnen als buiten (het terras) verbouwen, opknappen, schoonmaken en meer om u bij de heropening weer te mogen verwelkomen bij la Fontaine.

Nieuw rookbeleid per 1 april 2020
Zoals u wellicht heeft vernomen is het per 1 april verboden om binnen de horeca branche te roken in aangebouwde serres, rookruimtes en diverse overdekte terrassen. Er kan dus niet meer gerookt worden in de serre per 1 april 2020. Ook de asbakjes mogen er niet staan. Om toch voor de rokers gastvrij te blijven, hebben we ervoor gekozen om het grote terras het gehele jaar open te stellen (als het weer het toelaat). We plaatsen een extra parasol met in de winter wellicht een extra heater. Tussen La Fontaine en de Italiaan mag ook gerookt worden, echter mag hier dan geen drank genuttigd worden.

Valentine bij La Fontaine
9 februari 2020
Op Valentines dag serveert La Fontaine weer een heerlijk menu.
Zowel de vlees als vis liefhebber wordt verwend met een uitgebreid 3-gangen keuze menu.

La Fontaine zet kersttraditie voort
12 november 2019
1e kerstdag kunt u bij La Fontaine Rijswijk genieten van een kerstbrunch en kerstdiner. Op de website vindt u alle informatie daarover. Jeffrey en Marjolein hebben een mooi divers menu samengesteld voor een redelijke prijs. Zoals voorheen op Kijkduin wordt een grote toeloop verwacht zodat snel reserveren wordt aanbevolen.

Nu ook voor diner geopend
1 oktober 2019
16 oktober is het zover. Vanaf die datum serveert Restaurant La Fontaine aan het Bogaardplein in Rijswijk ook diner. Zeven dagen in de week nu ook 's avonds geopend. Een uitgebreide dinerkaart vergezeld door een aantrekkelijke wijnkaart bieden u ruim voldoende keuze om te genieten van de gastvrijheid en de keuken van La Fontaine. Zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten staan op de kaart. Ook een 3-gangen keuzemenu staat ter beschikking. Voor recepties, borrels of partijen kunt u bij La Fontaine ook terecht.

Carpe Diem=> La Fontaine
2 januari 2019
Sinds 1 januari 2019 is Grand Café Carpe Diem in Rijswijk aan het Bogaardplein overgegaan naar de nieuwe eigenaren Jeffrey en Marjolein van der Heijden. Ervaren restauranthouders van het bekende restaurant La Fontaine op de Kijkduinse boulevard. Dit wordt per 30 september 2019  gesloten en afgebroken vanwege de bouw van appartementen en de herinrichting van de boulevard. Op het Bogaardplein 7 zal hun restaurant La Fontaine in ere hersteld worden. Begin oktober zal ook de naam Carpe Diem zijn verdwenen en plaats gemaakt hebben voor La Fontaine.

Gemiddelde waardering:  8,4

Wendy van Sprang (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Loek Putten (Google)
Juni 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.                         

Martin Kuiper (Google)
Juni 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

                        
Marco Remmelzwaal (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.                       

Lucyna Nawrocka (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Bianca (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Rowena Vissers (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Ronald Holtkamp (Google)
Februari 2020
Andere eigenaar. Koffie is beter geworden. Aardig personeel. Anneke
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Ronald voor je waardering.

Ed Braam
Januari 2020 (Google)
Prijzen zijn omhoog gevlogen na overname. Vriendelijk personeel. Lang wachten voordat je wordt geholpen.  (Translated by... Meer
Reactie van de eigenaar
Dank voor de 4 sterren. Uw opmerking ten aanzien van het "lang wachten" nemen wij ter harte. Het compliment voor de bediening wordt zeker gewaardeerd.

Nathalie Maria (Google)
Januari 2020
Vaste plek voor lunch of kopje koffie met mijn beste vriendinnetje  Lekker eten, goeie koffie en personeel heel vriendelijk. Wij komen snel terug.
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Nathalie

Martin Schouten (Google)
Januari 2020
Zoals gewoonlijk goed en vriendelijk
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Martin

Margo Gavin (Google)
Januari 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel Margo.

eline waalewijn (Google)
Januari 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel  Eline.

Irene van de langenberg (Google)
Januari 2020
Goed gegeten, was erg lekker. Minpunt is de muziek( vreselijk piano gepingel)zeker als er meerdere mensen zitten te praten. En de ramen waren vies en op lambrisering en tafels lag stof. Mis wat gezelligheid in de ruimte zoals een gezellig bloemetje wat het iets vrolijker maakt.
Reactie van La Fontaine
Goed dat het eten goed in de smaak viel (erg lekker....). Je andere opmerkingen over de muziek en stof nemen we ter harte. Een bloemetje is inmiddels aanwezig.

donthuis
Januari 2020 (Tripadvisor)
Opvallend goedkoop driegangen keuze menu en een plezierige bediening
Bekend vanuit de vroegere lokatie in de nu gesloopte rij restaurants in Kijkduin en nu op het Boogaardplein, naast Made in Italy heropend. Nog steeds prima van kwaliteit en 's avonds met €19,50 scherp geprijsd met zijn driegangen diner als keuzemenu. Ruime hoeveelheden in elke gang, met een weliswaar beperkte keuze in wijnen die echter van goede kwaliteit zijn. Interieur is ruim en binnen dat van een eetcafé dat hier eerder zat. Daarnaast is er zowel een afgedekt terras vóór de zaak en op het plein ook nog een open terrasruimte voor lunch overdag in warmere tijden. Helaas wordt deze zaak weinig gepromoot, want ze zijn dat op prijs/kwaliteit zeker waard.
Reactie van La Fontaine
👍

Simon Vrijmoed
Januari 2020 (Google)
Spare ribs waren niet vers en taai ik had een combi menu .
Reactie van La Fontaine
Geachte hr. Vrijmoed,
Wij werken uitsluitend met verse producten. We hebben in 't verleden over onze spare ribs geen enkele klacht gehad. Spijtig om achteraf te vernemen dat het niet naar uw zin was.
Dit hadden wij graag direct vernomen zodat we wellicht hiervoor een oplossing hadden kunnen vinden.

O. Z.
Januari 2020 (Google)
Aan te raden!
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor de positieve waardering.

Rafał Kołodzieyczyk
Januari 2020 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de 5 sterren.

Henk Drese
December 2019 (Google)
Zijn hier 11 december 2019 wezen eten. We kenden de zaak nog uit Kijkduin.  Enkele tafeltjes bezet. Vlotte en gezellige bediening. Heerlijke biertjes zowel van de tap als uit de fles. Mijn partner had Combo La Fontaine. Het vlees was zalig, goed mals en zeer smakelijk. Ik had de tournedos. Medium rare. Vrij dik stuk maar desalnietemin perfect klaargemaakt. De apart geserveerde blauwe kaassauce is echt te heerlijk voor woorden.  Frietjes perfect evenals de salade. We gaan hier vaker komen.  
(Translated by Google) went to eat here December 11, 2019. We knew the restaurant from Kijkduin.  A few tables occupied. Smooth and pleasant service. Delicious beers both on tap and in the bottle. My partner had Combo La Fontaine. The meat was delicious, very tender and very tasty. I had the tournedos. Medium rare. Quite thick piece but nevertheless perfectly prepared. The separately served blue cheese sauce is really too delicious for words. Fries perfect as well as the salad. We will come here more often.
Reactie van La Fontaine
Perfect dat u genoten heeft van uw diner bij La Fontaine. Wij zien u vanzelfsprekend graag terug.

Christine Krombach
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je hoge waardering. We zijn er blij mee.

Hans Velders
December 2019 (Google)
Eten was zeer goed  alleen erg stil meer reclame maken dat jullie tot 10 uur open zijn.kom zeker terug
(Translated by Google) Food was very good only very quiet more advertising that you are open until 10 pm.Can certainly come back.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor je positieve recensie. We zijn nog maar twee maanden tot 10 uur 's avonds open. Reclame gaat er zeker komen.

Richard Nieuwenhuizen
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de positieve waardering.

Semajtupue Tupue
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de hoge waardering

Nandkumar Ganga
December 2019 (Google)
ZONDER MÉÉR PRIMA  (Translated by Google) NATURALLY ALRIGHT
Reactie van La Fontaine
👍

Ilja Harland
December 2019 (Google)
Voorheen carpe diem. Aan het interieur is weinig  veranderd. Broodjes zijn nog steeds top en vriendelijk personeel.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je positieve bijdrage. We doen als vanouds ons best.

Fabian Langeveld
December 2019 (Google)
Prima plek voor een biertje en een lekker burgertje(vega)
(Translated by Google) Great place for a beer and a nice burger (vega)
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je positieve bijdrage

Harry
November 2019 (Tripadvisor)
1e bezoek op het nieuwe adres. In Kijkduin gingen we altijd met plezier ontbijten of dineren.
We waren vandaag voor het eerst op het nieuwe adres in Rijswijk. We kozen samen voor het aangeboden drie gangen menu. Wij vonden het voortreffelijk. Hebben er heerlijk gegeten en het enige minpuntje was dat er weinig bezoekers waren deze avond. De bediening is perfect, vriendelijk en voorkomend.
Dit is een aanrader voor Rijswijk.
Reactie van La Fontaine
👍

Bart Schreuder
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
👍

Harry den Boer
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
👍

Tom Voshol
Oktober 2019 (Google)
Lekker, lekker, lekker. Boilionsoep erg lekker.   Ik kijk er naar uit dat het terras weer open gaat. Prima tent.
(Translated by Google) Tasty tasty tasty. Boilion soup very tasty. I look forward to the terrace opening again. Great restaurant.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de positieve waardering. Het terras gaat weer open in het voorjaar als het weer het toelaat.

Hans Nowee
Oktober 2019 (Tripadvisor)
Samen met m’n vrouw genoten van een heerlijk ontbijt bij La Fontaine. Vers afgebakken broodjes, croissantjes, verse jus d’orange, ei, vleeswaren, diverse jam, cruesli en meer. Dat gaan we nog eens doen.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de hoge waardering en we zijn blij dat jullie genoten hebben van ons ontbijt.

Willemijn Gwanmesia
Oktober 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de 4-sterren waardering

Henny den Hollander
September 2019
 Lekker koffie en ook wat lunch gegeten..en ook gezellig van binnen.

C.C. E
September 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

ADRES

Restaurant La Fontaine
Bogaardplein 7
2284 DP  Rijswijk

Tel   : 070-7370302

Openingstijden  
ma - za   09.00 - 22.00
zondag    10.00 - 22.00
Terug naar de inhoud