Nieuws - http://www.restaurant-lafontaine.nl

Ga naar de inhoud
Nieuws
en
Reviews


Nieuws
Reviews
La Fontaine zet kersttraditie voort
12 november 2019
1e kerstdag kunt u bij La Fontaine Rijswijk genieten van een kerstbrunch en kerstdiner. Op de website vindt u alle informatie daarover. Jeffrey en Marjolein hebben een mooi divers menu samengesteld voor een redelijke prijs. Zoals voorheen op Kijkduin wordt een grote toeloop verwacht zodat snel reserveren wordt aanbevolen.

Nu ook voor diner geopend
1 oktober 2019
16 oktober is het zover. Vanaf die datum serveert Restaurant La Fontaine aan het Bogaardplein in Rijswijk ook diner. Zeven dagen in de week nu ook 's avonds geopend. Een uitgebreide dinerkaart vergezeld door een aantrekkelijke wijnkaart bieden u ruim voldoende keuze om te genieten van de gastvrijheid en de keuken van La Fontaine. Zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten staan op de kaart. Ook een 3-gangen keuzemenu staat ter beschikking. Voor recepties, borrels of partijen kunt u bij La Fontaine ook terecht.

Carpe Diem=> La Fontaine
2 januari 2019
Sinds 1 januari 2019 is Grand Café Carpe Diem in Rijswijk aan het Bogaardplein overgegaan naar de nieuwe eigenaren Jeffrey en Marjolein van der Heijden. Ervaren restauranthouders van het bekende restaurant La Fontaine op de Kijkduinse boulevard. Dit wordt per 30 september 2019  gesloten en afgebroken vanwege de bouw van appartementen en de herinrichting van de boulevard. Op het Bogaardplein 7 zal hun restaurant La Fontaine in ere hersteld worden. Begin oktober zal ook de naam Carpe Diem zijn verdwenen en plaats gemaakt hebben voor La Fontaine.



O. Z.
Januari 2020
Aan te raden!  (Translated by Google) Recommended!

Rafał Kołodzieyczyk
Januari 2020 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Henk Drese
December 2019 (Google)
Zijn hier 11 december 2019 wezen eten. We kenden de zaak nog uit Kijkduin.  Enkele tafeltjes bezet. Vlotte en gezellige bediening. Heerlijke biertjes zowel van de tap als uit de fles. Mijn partner had Combo La Fontaine. Het vlees was zalig, goed mals en zeer smakelijk. Ik had de tournedos. Medium rare. Vrij dik stuk maar desalnietemin perfect klaargemaakt. De apart geserveerde blauwe kaassauce is echt te heerlijk voor woorden.  Frietjes perfect evenals de salade. We gaan hier vaker komen.  
(Translated by Google) went to eat here December 11, 2019. We knew the restaurant from Kijkduin.  A few tables occupied. Smooth and pleasant service. Delicious beers both on tap and in the bottle. My partner had Combo La Fontaine. The meat was delicious, very tender and very tasty. I had the tournedos. Medium rare. Quite thick piece but nevertheless perfectly prepared. The separately served blue cheese sauce is really too delicious for words. Fries perfect as well as the salad. We will come here more often.

Christine Krombach
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Hans Velders
December 2019 (Google)
Eten was zeer goed  alleen erg stil meer reclame maken dat jullie tot 10 uur open zijn.kom zeker terug
(Translated by Google) Food was very good only very quiet more advertising that you are open until 10 pm.Can certainly come back.

Richard Nieuwenhuizen
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Semajtupue Tupue
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Nandkumar Ganga
December 2019 (Google)
ZONDER MÉÉR PRIMA  (Translated by Google) NATURALLY ALRIGHT

Ilja Harland
December 2019 (Google)
Voorheen carpe diem. Aan het interieur is weinig  veranderd. Broodjes zijn nog steeds top en vriendelijk personeel.

Fabian Langeveld
December 2019 (Google)
Prima plek voor een biertje en een lekker burgertje(vega)
(Translated by Google) Great place for a beer and a nice burger (vega)

Harry
November 2019 (Tripadvisor)
1e bezoek op het nieuwe adres. In Kijkduin gingen we altijd met plezier ontbijten of dineren.
We waren vandaag voor het eerst op het nieuwe adres in Rijswijk. We kozen samen voor het aangeboden drie gangen menu. Wij vonden het voortreffelijk. Hebben er heerlijk gegeten en het enige minpuntje was dat er weinig bezoekers waren deze avond. De bediening is perfect, vriendelijk en voorkomend.
Dit is een aanrader voor Rijswijk

Bart Schreuder
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Harry den Boer
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Tom Voshol
Oktober 2019 (Google)
Lekker, lekker, lekker. Boilionsoep erg lekker.   Ik kijk er naar uit dat het terras weer open gaat. Prima tent.
(Translated by Google) Tasty tasty tasty. Boilion soup very tasty. I look forward to the terrace opening again. Great restaurant.

Hans Nowee
Oktober 2019
Samen met m’n vrouw genoten van een heerlijk ontbijt bij La Fontaine. Vers afgebakken broodjes, croissantjes, verse jus d’orange, ei, vleeswaren, diverse jam, cruesli en meer. Dat gaan we nog eens doen.

Willemijn Gwanmesia
Oktober 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Henny den Hollander
September 2019
 Lekker koffie en ook wat lunch gegeten..en ook gezell8g van binnen.

C.C. E
September 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

ADRES

Restaurant La Fontaine
Bogaardplein 7
2284 DP  Rijswijk

Tel   : 070-3966500

Openingstijden  
ma - za   09.00 - 22.00
zondag    10.00 - 22.00
Terug naar de inhoud