Nieuws - http://www.restaurant-lafontaine.nl

Ga naar de inhoud
Nieuws


Wat gebeurt er allemaal bij La Fontaine
La Fontaine zet kersttraditie voort
12 november 2019
1e kerstdag kunt u bij La Fontaine Rijswijk genieten van een kerstbrunch en kerstdiner. Op de website vindt u alle informatie daarover. Jeffrey en Marjolein hebben een mooi divers menu samengesteld voor een redelijke prijs. Zoals voorheen op Kijkduin wordt een grote toeloop verwacht zodat snel reserveren wordt aanbevolen.

Nu ook voor diner geopend
1 oktober 2019
16 oktober is het zover. Vanaf die datum serveert Restaurant La Fontaine aan het Bogaardplein in Rijswijk ook diner. Zeven dagen in de week nu ook 's avonds geopend. Een uitgebreide dinerkaart vergezeld door een aantrekkelijke wijnkaart bieden u ruim voldoende keuze om te genieten van de gastvrijheid en de keuken van La Fontaine. Zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten staan op de kaart. Ook een 3-gangen keuzemenu staat ter beschikking. Voor recepties, borrels of partijen kunt u bij La Fontaine ook terecht.  

Carpe Diem=> La Fontaine
2 januari 2019
Sinds 1 januari 2019 is Grand Café Carpe Diem in Rijswijk aan het
Bogaardplein overgegaan naar de nieuwe eigenaren Jeffrey en Marjolein van der Heijden. Ervaren restauranthouders van het bekende restaurant La Fontaine op de Kijkduinse boulevard. Dit wordt per 30 september 2019  gesloten en afgebroken vanwege de bouw van appartementen en de herinrichting van de boulevard. Op het Bogaardplein 7 zal hun restaurant La Fontaine in ere hersteld worden. Begin oktober zal ook de naam Carpe Diem zijn verdwenen en plaats gemaakt hebben voor La Fontaine.


ADRES

Restaurant La Fontaine
Bogaardplein 7
2284 DP  Rijswijk

Tel   : 070-3966500

Openingstijden  
ma - za   09.00 - 22.00
zondag    10.00 - 22.00
Terug naar de inhoud