Ga naar de inhoud
Nieuws

Reviews
en
Nieuws



Nieuws
vanaf 1 januari 2019
Reviews
vanaf 1 september 2019

Pasen bij La Fontaine
17 en 18 april 2022
Met Pasen een succesvol paasontbijt georganiseerd waar grote interesse voor was. Beide dagen een vol restaurant en louter blije gezichten en tevreden mensen.

Alles weer terug naar normaal
Februari 2022
Wat heerlijk dat La Fontaine weer normaal geopend is en u als gast zonder "corona beperkende maatregelen" weer van dienst kunnen zijn.
Een nieuwe menukaart om dit te vieren. Diverse arrangementen zijn toegevoegd: borrels, partijen, buffets tot zelfs exclusiviteit voor uw feest (het hele restauarnt exclusief voor u gereserveerd).

Corona Lockdown
La Fontaine is gedurende de lockdown geopend voor afhalen van koffie, thee of warme chocolade in de serre.

Kerstdiner bij La Fontaine 25 december 2021
29 oktober 2021
Kerstdiner in ere hersteld. Na de Corona-gedwongen sluiting in 2020 serveert La Fontaine op 1e Kerstdag haar fameuze 4-gangen+ amuse kerstdiner. De aanmeldingen stromen binnen zodat besloten is zelfs twee zittingen te doen.

Vaderdag bij La Fontaine (27 juni 2020)
1 juni 2020
Een speciale, uitgebreide brunch is samengesteld om Vaderdag te vieren. Lees alles op de website. Reserveren gewenst.


La Fontaine is weer open per 1 juni 2020
20 mei 2020
Onder strikte Corona voorwaarden mag La Fontaine haar deuren weer openen. U kunt weer genieten van de vele gerechten op de overigens nieuwe kaart, zowel binnen als ook buiten op het vernieuwde terras.

Catering door la Fontaine van start gegaan per 20 maart 2020
20 maart 2020
La Fontaine verzorgt catering aan huis. Op onze website is een bestelformulier ingericht met de heerlijkste luxe broodjes. Voor zakelijk en privé de mogelijkheid om dit binnen Rijswijk te laten bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook. Lees alles op de website.

Tijdelijk gesloten per 13 maart 2020
2 maart 2020
Vanwege Corona maatregelen is La Fontaine tijdelijk gesloten. Wij gaan de zaak zowel binnen als buiten (het terras) verbouwen, opknappen, schoonmaken en meer om u bij de heropening weer te mogen verwelkomen bij la Fontaine.

Nieuw rookbeleid per 1 april 2020
1 maart 2020
Zoals u wellicht heeft vernomen is het per 1 april verboden om binnen de horeca branche te roken in aangebouwde serres, rookruimtes en diverse overdekte terrassen. Er kan dus niet meer gerookt worden in de serre per 1 april 2020. Ook de asbakjes mogen er niet staan. Om toch voor de rokers gastvrij te blijven, hebben we ervoor gekozen om het grote terras het gehele jaar open te stellen (als het weer het toelaat). We plaatsen een extra parasol met in de winter wellicht een extra heater. Tussen La Fontaine en de Italiaan mag ook gerookt worden, echter mag hier dan geen drank genuttigd worden.

Valentine bij La Fontaine
9 februari 2020
Op Valentines dag serveert La Fontaine weer een heerlijk menu.
Zowel de vlees als vis liefhebber wordt verwend met een uitgebreid 3-gangen keuze menu.

La Fontaine zet kersttraditie voort
12 november 2019
1e kerstdag kunt u bij La Fontaine Rijswijk genieten van een kerstbrunch en kerstdiner. Op de website vindt u alle informatie daarover. Jeffrey en Marjolein hebben een mooi divers menu samengesteld voor een redelijke prijs. Zoals voorheen op Kijkduin wordt een grote toeloop verwacht zodat snel reserveren wordt aanbevolen.

Nu ook voor diner geopend
1 oktober 2019
16 oktober is het zover. Vanaf die datum serveert Restaurant La Fontaine aan het Bogaardplein in Rijswijk ook diner. Zeven dagen in de week nu ook 's avonds geopend. Een uitgebreide dinerkaart vergezeld door een aantrekkelijke wijnkaart bieden u ruim voldoende keuze om te genieten van de gastvrijheid en de keuken van La Fontaine. Zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten staan op de kaart. Ook een 3-gangen keuzemenu staat ter beschikking. Voor recepties, borrels of partijen kunt u bij La Fontaine ook terecht.

Carpe Diem=> La Fontaine
2 januari 2019
Sinds 1 januari 2019 is Grand Café Carpe Diem in Rijswijk aan het Bogaardplein overgegaan naar de nieuwe eigenaren Jeffrey en Marjolein van der Heijden. Ervaren restauranthouders van het bekende restaurant La Fontaine op de Kijkduinse boulevard. Dit wordt per 30 september 2019  gesloten en afgebroken vanwege de bouw van appartementen en de herinrichting van de boulevard. Op het Bogaardplein 7 zal hun restaurant La Fontaine in ere hersteld worden. Begin oktober zal ook de naam Carpe Diem zijn verdwenen en plaats gemaakt hebben voor La Fontaine.

Gemiddelde waardering via Google en TripAdvisor:  8,71


Laura Soede1
Juli 2022
Lekker gegeten tegen een redelijke prijs. Vriendelijk voldoende personeel. Was geen probleem om van tafel te wisselen.

Stephan Boom
Juni 2022
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Chengjun Zhang
Juli 2022 (Google)
Top service, heerlijk gegeten.
Reactie La Fontaine: Dank u voor deze positieve review.  We zien u vanzelfsprekend graag terug.

Asuna Ghafoori
Mei 2022 (Google)
Heel klant vriendelijk! Heb lekker genieten! Bedankt!!
Reactie La Fontaine: Bedankt voor de mooie waardering

Marion Nieuwenburg
Mei 2022 (Google)
Wij, mijn moeder en ik hebben genoten van de driegangen highwine met heerlijke bijpassende wijnen. Het personeel is erg vriendelijk en zelfs de kok kwam even kijken of alles naar wens was. Echt een aanrader!
Wij komen hier zeker terug!
Reactie La Fontaine: We zijn blij om te horen dat u hebt genoten van ons 3-gangen highwine menu. De waardering voor onze brigade wordt zeer op prijs gesteld. We zien u vanzelfsprekend graag terug.

wendym5975DH
April 2022 (Tripadvisor)
Vandaag 6 april een afscheidsreceptie gehad bij La Fontaine en in een woord FANTASTISCH!!! Heerlijke hapjes heel goed personeel en een blije collega die een mooi afscheid heeft gekregen. Helemaal Top 👍
Reactie La Fontaine: Wij zijn blij dat La Fontaine voor uw collega de afscheidsreceptie vanwege pensionering hebben mogen verzorgen. Het compliment FANTASTISCH ontvangen we dan ook dankbaar.

susi492
April 2022 (Tripadvisor)
Perfect break
After a while I was back again. Still the same nice atmosphere. Nothing has changed. Very good food, coffee and an excellent service.
Reactie La Fontaine: Thank you for the perfect review. Of course we hope to see you again in due time.

Eugenie Holverda
April 2022 (Google)
Heerlijk gegeten met super vriendelijk   personeel 🐥😄komen zeker terug.

Andreas Strauss
April 2022 (Google)
Personal war sehr freundlich und zuvorkommend trotz leichter Sprachbarrieren, aber wir sind gut klar gekommen. Essen ist „Standard“ nicht mehr und nicht weniger. Für ein Abendessen war es okay.
Google vertaling: Personeel was erg vriendelijk en meegaand ondanks lichte taalbarrières, maar we konden goed met elkaar opschieten. Eten is "standaard" niet meer en niet minder. Voor het avondeten was het goed.
Reactie La Fontaine: Vielen Dank für die positive Bewertung. Leider spricht nicht jeder die deutsche Sprache fließend, aber zum Glück stellte sich heraus, dass dies nicht unüberwindbar war.

John Heijmans
Maart 2022 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Evi van der Giesen
Maart 2022 (Google)
Om te beginnen ontzettend vriendelijke bediening, en het eten was ook heerlijk! Qua ambiance is het echt het eetcafeetje om de hoek, gezellig en geen chique gedoe. Niks op aan te merken!

Riet Klaassen-Dijkhoff
Februari 2022 (Google)
Het eten is top, gezellig en het personeel ook vriendelijk. Helemaal geen probleem dat ik alleen komt eten i.v.m. bezoek aan verzorgingshuis.

El Jansen
December 2021 (Google)
Super vriendelyk personeel. Lekker wyntje

Bart van Dijk
December 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Jan van de Tonnekreek
December 2021 (Google)
Prima lunch mogelijkheden voor een acceptabele prijs. Gezellige omgeving, parkeergarage op 100 meter.
(Translated by Google) Excellent lunch options for an acceptable price. Cozy environment, parking garage at 100 meters.

Susi492
November 2021 (Tripadvisor)

Excellent staff
Very nice visit after more than 1 year.  Coffee still very good.  Good red wine and a excellent Hamburger.  Very friendly staff.

Ria de Waard-Bode
Oktober 2021 (Google)
Wij hadden een familiefeestje en hebben er heerlijk geborreld en gegeten. Heel vriendelijke en perfecte bediening. Allemaal gelijk het eten ondanks de verschillende gerechten. Niets is de bediening teveel. Top.

Patrick van den Heuvel
Oktober 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Corry Zwaan
Oktober 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Miranda Derks
September 2021 (Google)
Heerlijk geluncht met z'n drietjes. Echt goed verzorgd, snelle en aardige bediening. Ook een gezellig overdekt terras. Nog een groter open terras. Als we hier zouden wonen zouden we echt vaker komen. Echt een verborgen pareltje. Ligt een beetje achteraf maar google maps doet zn werk goed.

Nancy Van Veen
September 2021 (Google)
Leuke High wine gehad, heerlijke hapjes en in 3 gangen geserveerd met een lekker glas wijn bij elke gang. Vooral eerste ronde was mijn favoriet met heerlijke makreelsalade op toast..echt heerlijk. Flinke volle glazen wijn en op rustig tempo geserveerd. Het zou 5 sterren zijn als er ook iets meer over de wijn bij verteld zou worden, fles tonen en iets meer info zou het af maken. Maar dat het lekker en gezellig was en de bediening vriendelijk was is al een reden om terug te komen.

Danny Steehouwer
September 2021 (Google)
Een heel fijn restaurant met heerlijke gerechten en netjes geserveerd. Daarnaast ook vriendelijk personeel!

J Draaisma
September 2021 (Google)
Een leuk gezellig restaurant met erg vriendelijke bediening. Het eten vind ik minder goed, je kunt merken dat het niet met zorg en aandacht wordt klaargemaakt.

Reinard d
Augustus 2021 (Tripadvisor)
Tijdens kort verblijf hier gegeten - heerlijk, voordelig en lekker!
Wat hebben we hier genoten voor een kleine prijs toch heerlijk eten, voor 2 mensen minder dan € 40,- Probeer dat eens ergens anders en zulke aardige bediening, je komt er graag terug!

Krug Martina
Augustus 2021 (Google)
Sehr unfreundlicher Bedienung, beim bezahlen fragt mich die Angestellte was ich und meine Tochter getrunken haben .🙄
Wir wollten dort nicht mehr essen , Appetit vergangen 😊
Zum rauchen , mitten im Regen 😫 Keine Überwachung!!

Marco van Elk
Augustus 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Wen Batist
Augustus 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Aawit1947@hotmail 1Kijkduin
Augustus 2021 (Google)
Heel leuke zaak lekker broodje zalmfilee prettig zitten
Gezellig kletsen met mijn zuster de tijd was omgevlogen

Paul de Widt
Juli 2021 (Google)
Onlangs heerlijk, betaalbaar geluncht met een oud-collega bij La Fontaine.

DRL

Kom er regelmatig. Geen problemen met de bediening. Tot op heden altijd goede bediening gehad. Heerlijk eten!

Patty Keus
Juli 2021 (Google)
Na een slechte recensie van mij van twee jaar geleden moet ik dit echt herzien. Eigenlijk had ik dit al eerder moeten aanpassen.
Er staat een team wat goed draait. Ze zijn attent, vriendelijk en supersnel. Vandaag een vol terras, maar daar was niets van te merken...drankjes werden binnen no time op tafel gezet en ook het eten kwam snel. De broodjes zijn heerlijk en de saté is een aanrader. Dit is onze favoriete plek in Rijswijk...

victorvB2830ZO
Juni 2021
Matig
Menukaart heeft weinig keus. Kip salade besteld maar weinig kip en veel groen. Jong personeel was niet snel en moest wachten. Het vroegere Carpe Diem kunnen ze niet overtreffen.

Kim Boerhout
Mei 2021 (Google)
Service was echt dramatisch op de zondag. Personeel kwam niet uit zichzelf naar ons toe om een drankje op te nemen. Vervolgens hadden wij onze lunch besteld en was de medewerker vergeten ons eten in het systeem te zetten. Na een uur hadden wij ons eten nog niet door de fout van de medewerker. Wij vroegen of wij ons eten zo snel mogelijk alsnog konden krijgen, echter zei de medewerker: “sorry maar er zijn nog 5 bestellingen voor u, u moet nog minimaal 30 minuten wachten”. Uiteindelijk zijn wij maar weggegaan. Wij komen hier nooit meer.

Cees en Liesbeth van der Pijl
Feb 2021 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Lambertus Pince van der Aa
 Okt 2020 (Google)
Gezellig fijne bediening (Translated by Google) Nice nice service.

Sandra Ruijgt (Google)
Okt 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Sonja Hoogduin (Google)
Sept 2020
Gezellig! Leuke, aardige bediening, voor iedereen aandacht. Lekker wijntje, broodplankje erbij en genieten van de laatste zonnestralen!

Artem  (Google)
Sept 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Red Rose (Google)
Sept 2020
Gezellig, en lekker eten. (Translated by Google) Cozy and delicious food.

Robin A. (Google)
Sept 2020
Goed eten. Goede bediening. Nette prijzen. Gezellig..

Johannes Verleun (Google)
Aug 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

F v W (Google)
Aug 2020
Beetje karige aankleding, wellicht door Corona. Lekker geluncht en prima bediening. (Translated by Google) Slightly scant decoration, perhaps by Corona. Nice lunch and excellent service.

Victor Overtoom (Google)
Aug 2020
Leuk gezellig lekker eten prettige bediening

susi492 (Trip advisor)
Aug 2020
I have visited this restaurant several times this year.  They have a nice open terrace as well a glaser covered terrace in front of the restaurant.  They offer organic food which is nicely pepared.  The staff is very friendly and competent.
Answer by La Fontaine:
Thank you for your positive reaction. Hope to see you again soon.

Vleesje (Trip advisor)
Aug 2020
Prima lunch
Interieur practisch hetzelfde als toen het nog een van de Boogaart ketens was. Superschone zaak. Sanitair vooral.Top! Nu met corona is er uitstekend rekening gehouden met de ruimte. Zaak voelt wel wat kaal en killig aan. Maar het eten was goed. Prima belegd broodje zalm en royale uitsmijter. Men heeft een binnen en echt buiten terras.
Reactie La Fontaine
Bedankt voor de uitgebreide en positieve waardering. We zien u graag terug, binnen of op ons ruime terras.

Natascha van den Broek (Google)
Aug 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Alicja Wuds (Google)
Aug 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Kim S (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Marina van TOLEDO (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Justsee Here (Google)
Juli 2020
Een heel mooi ontbijt. Warme verse broodjes . Crossant .div beleg .jam brie kaas muisjes rosbief. Gebakken ei . Jus d orange 10 euro . Echt waar voor het geld . Veel terras .goede zit ..vriendelijke bediening .top.
Reactie van de eigenaar
Daar worden we blij van. Bedankt Justsee voor de review

Kaj Hoogendorp (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Aad Vlasblom (Google)
Juli 2020
De naamsverandering heeft niets aan de kwaliteit afgedaan.
Reactie van de eigenaar
Thx voor uw positieve reactie. we zien u vanzelfsprekend graag terug.

Patrycja Bobrowska (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Lars Bruijn (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Alexander Banziger (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Ed Zavuga (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Wendy van Sprang (Google)
Juli 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Loek Putten (Google)
Juni 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.                         

Martin Kuiper (Google)
Juni 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

                        
Marco Remmelzwaal (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.                       

Lucyna Nawrocka (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Bianca (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Rowena Vissers (Google)
Maart 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Ronald Holtkamp (Google)
Februari 2020
Andere eigenaar. Koffie is beter geworden. Aardig personeel. Anneke
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Ronald voor je waardering.

Ed Braam
Januari 2020 (Google)
Prijzen zijn omhoog gevlogen na overname. Vriendelijk personeel. Lang wachten voordat je wordt geholpen.  (Translated by... Meer
Reactie van de eigenaar
Dank voor de 4 sterren. Uw opmerking ten aanzien van het "lang wachten" nemen wij ter harte. Het compliment voor de bediening wordt zeker gewaardeerd.

Nathalie Maria (Google)
Januari 2020
Vaste plek voor lunch of kopje koffie met mijn beste vriendinnetje  Lekker eten, goeie koffie en personeel heel vriendelijk. Wij komen snel terug.
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Nathalie

Martin Schouten (Google)
Januari 2020
Zoals gewoonlijk goed en vriendelijk
Reactie van de eigenaar
Dankjewel Martin

Margo Gavin (Google)
Januari 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel Margo.

eline waalewijn (Google)
Januari 2020
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel  Eline.

Irene van de langenberg (Google)
Januari 2020
Goed gegeten, was erg lekker. Minpunt is de muziek( vreselijk piano gepingel)zeker als er meerdere mensen zitten te praten. En de ramen waren vies en op lambrisering en tafels lag stof. Mis wat gezelligheid in de ruimte zoals een gezellig bloemetje wat het iets vrolijker maakt.
Reactie van La Fontaine
Goed dat het eten goed in de smaak viel (erg lekker....). Je andere opmerkingen over de muziek en stof nemen we ter harte. Een bloemetje is inmiddels aanwezig.

donthuis
Januari 2020 (Tripadvisor)
Opvallend goedkoop driegangen keuze menu en een plezierige bediening
Bekend vanuit de vroegere lokatie in de nu gesloopte rij restaurants in Kijkduin en nu op het Boogaardplein, naast Made in Italy heropend. Nog steeds prima van kwaliteit en 's avonds met €19,50 scherp geprijsd met zijn driegangen diner als keuzemenu. Ruime hoeveelheden in elke gang, met een weliswaar beperkte keuze in wijnen die echter van goede kwaliteit zijn. Interieur is ruim en binnen dat van een eetcafé dat hier eerder zat. Daarnaast is er zowel een afgedekt terras vóór de zaak en op het plein ook nog een open terrasruimte voor lunch overdag in warmere tijden. Helaas wordt deze zaak weinig gepromoot, want ze zijn dat op prijs/kwaliteit zeker waard.
Reactie van La Fontaine
👍

Simon Vrijmoed
Januari 2020 (Google)
Spare ribs waren niet vers en taai ik had een combi menu .
Reactie van La Fontaine
Geachte hr. Vrijmoed,
Wij werken uitsluitend met verse producten. We hebben in 't verleden over onze spare ribs geen enkele klacht gehad. Spijtig om achteraf te vernemen dat het niet naar uw zin was.
Dit hadden wij graag direct vernomen zodat we wellicht hiervoor een oplossing hadden kunnen vinden.

O. Z.
Januari 2020 (Google)
Aan te raden!
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor de positieve waardering.

Rafał Kołodzieyczyk
Januari 2020 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de 5 sterren.

Susi492
December 2020 (Trip Advisor)
Excellent service
This place became my favorite after shopping. Nice terrace in and outside. Not much choice on the menue but nicely prepared and tasty. Very friendly staff.

Henk Drese
December 2019 (Google)
Zijn hier 11 december 2019 wezen eten. We kenden de zaak nog uit Kijkduin.  Enkele tafeltjes bezet. Vlotte en gezellige bediening. Heerlijke biertjes zowel van de tap als uit de fles. Mijn partner had Combo La Fontaine. Het vlees was zalig, goed mals en zeer smakelijk. Ik had de tournedos. Medium rare. Vrij dik stuk maar desalnietemin perfect klaargemaakt. De apart geserveerde blauwe kaassauce is echt te heerlijk voor woorden.  Frietjes perfect evenals de salade. We gaan hier vaker komen.  
(Translated by Google) went to eat here December 11, 2019. We knew the restaurant from Kijkduin.  A few tables occupied. Smooth and pleasant service. Delicious beers both on tap and in the bottle. My partner had Combo La Fontaine. The meat was delicious, very tender and very tasty. I had the tournedos. Medium rare. Quite thick piece but nevertheless perfectly prepared. The separately served blue cheese sauce is really too delicious for words. Fries perfect as well as the salad. We will come here more often.
Reactie van La Fontaine
Perfect dat u genoten heeft van uw diner bij La Fontaine. Wij zien u vanzelfsprekend graag terug.

Christine Krombach
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je hoge waardering. We zijn er blij mee.

Hans Velders
December 2019 (Google)
Eten was zeer goed  alleen erg stil meer reclame maken dat jullie tot 10 uur open zijn.kom zeker terug
(Translated by Google) Food was very good only very quiet more advertising that you are open until 10 pm.Can certainly come back.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor je positieve recensie. We zijn nog maar twee maanden tot 10 uur 's avonds open. Reclame gaat er zeker komen.

Richard Nieuwenhuizen
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de positieve waardering.

Semajtupue Tupue
December 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de hoge waardering

Nandkumar Ganga
December 2019 (Google)
ZONDER MÉÉR PRIMA  (Translated by Google) NATURALLY ALRIGHT
Reactie van La Fontaine
👍

Ilja Harland
December 2019 (Google)
Voorheen carpe diem. Aan het interieur is weinig  veranderd. Broodjes zijn nog steeds top en vriendelijk personeel.
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je positieve bijdrage. We doen als vanouds ons best.

Fabian Langeveld
December 2019 (Google)
Prima plek voor een biertje en een lekker burgertje(vega)
(Translated by Google) Great place for a beer and a nice burger (vega)
Reactie van La Fontaine
Dankjewel voor je positieve bijdrage

Harry
November 2019 (Tripadvisor)
1e bezoek op het nieuwe adres. In Kijkduin gingen we altijd met plezier ontbijten of dineren.
We waren vandaag voor het eerst op het nieuwe adres in Rijswijk. We kozen samen voor het aangeboden drie gangen menu. Wij vonden het voortreffelijk. Hebben er heerlijk gegeten en het enige minpuntje was dat er weinig bezoekers waren deze avond. De bediening is perfect, vriendelijk en voorkomend.
Dit is een aanrader voor Rijswijk.
Reactie van La Fontaine
👍

Bart Schreuder
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
👍

Harry den Boer
November 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
👍

Tom Voshol
Oktober 2019 (Google)
Lekker, lekker, lekker. Boilionsoep erg lekker.   Ik kijk er naar uit dat het terras weer open gaat. Prima tent.
(Translated by Google) Tasty tasty tasty. Boilion soup very tasty. I look forward to the terrace opening again. Great restaurant.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de positieve waardering. Het terras gaat weer open in het voorjaar als het weer het toelaat.

Hans Nowee
Oktober 2019 (Tripadvisor)
Samen met m’n vrouw genoten van een heerlijk ontbijt bij La Fontaine. Vers afgebakken broodjes, croissantjes, verse jus d’orange, ei, vleeswaren, diverse jam, cruesli en meer. Dat gaan we nog eens doen.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de hoge waardering en we zijn blij dat jullie genoten hebben van ons ontbijt.

Willemijn Gwanmesia
Oktober 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.
Reactie van La Fontaine
Bedankt voor de 4-sterren waardering

Henny den Hollander
September 2019
 Lekker koffie en ook wat lunch gegeten..en ook gezellig van binnen.

C.C. E
September 2019 (Google)
De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

ADRES

Restaurant La Fontaine
Bogaardplein 7
2284 DP  Rijswijk

Tel   : 070-7370302

Openingstijden  
ma - za   09.00 - 22.00
zondag    10.00 - 22.00
Terug naar de inhoud